Microblading:

Zie kopje "Microblading" voor meer informatie!Tinting:

De wenkbrauw verf van godefroy en Intensive bevat magnesium carbonate, waardoor niet alleen de haren maar ook de huid eronder word gekleurd. Op de huid blijft het 2-3 weken zichtbaar, de haren minimaal 6 weken. Godefroy dekt binnen 2-3 minuten! (grijze haren in minder dan 5 minuten) 

Verkrijgbaar in de volgende kleuren:

Blond / lichtbruin / middenbruin / donkerbruin / antraciet


Threading:

Epileren met touw
Steeds meer mensen ervaren de speciale behandeling van het epileren met touw. Epileren met touw is een van de meest secure manieren van ontharen van de wenkbrauwen. Met geen andere methode krijg je de wenkbrauwen zo strak en natuurlijk in model.

Herkomst ontharingsbehandeling
Epileren met touw is een hele oude Egyptische en Turkse traditie, die terug gaat en gaat zelfs terug tot de tijd van Cleopatra. Vrouwen pasten die methode onderling toe. Behendig twisten zij met het draadje over het gezicht om ontsierende haartjes te verwijderen.

Haartjes komen minder snel terug
Epileren met touw is een techniek die ook de donshaartjes meeneemt en er voor zorgt dat de haartjes minder snel terugkomen.

Vriendelijke ontharingsmethode
Het epileren van de wenkbrauwen met touw is een vriendelijke ontharingsmanier. Bij harsen bestaat de kans dat de huid geïrriteerd of beschadigd raakt. Met touw is dit uitgesloten. 


Voordelen epileren met touw
De haarwortel wordt evenals bij het harsen uit het haarzakje getrokken. Alleen gaat dit veel sneller. Daarnaast kan de methode in tegenstelling tot harsen vaker op dezelfde plek toegepast worden. Aangezien de haartjes net als bij het harsen met haarwortel en al eruit getrokken worden, zullen de haartjes steeds zwakker en dunner worden en zachter terugkomen. 


Hygiënisch epileren
Doordat de handen het te ontharen gebied niet aanraken, is de methode heel hygiënisch. 


Pijn
De pijn die men voelt, is te vergelijken met het epileren van de wenkbrauwen en het harsen van de bovenlip. De eerste keer zal de huid even moeten wennen aan het uittrekken van de haartjes met een draadje. De volgende behandelingen worden alleen maar aangenamer.