One-By-One FLAT: Bij deze techniek wordt elk afzonderlijk natuurlijk wimperhaartje met een aparte wimperextension verlengd. Dit geeft een natuurlijk effect. Ze worden aan de wimpers bevestigd met een speciale wimperlijm die zacht en flexibel blijft. Flat lashes zijn hetzelfde als gewone extensions maar dan plat, waardoor ze dikker lijken maar net zoveel wegen als de gewone! Zo krijg je een mascara look zonder dat het je natuurlijke wimpers beschadigd!

2D: Hierbij worden 2 dunnere extensions op 1 natuurlijke wimper geplaatst. Dit voor meer volume.

3D-6D: Hierbij worden 3, tot wel 6, nog dunnere extensions op 1 natuurlijke wimper geplaatst.

Russian Volume: Hierbij word de 2D en de 3D-6D met elkaar gemixed, in 2 verschillende krullen, voor een ultieme dimensie!

MEGA Volume: Hierbij worden 6 tot wel 14 ultradunne extensions op 1 natuurlijke wimper geplaatst. 

Elleebana Lash Lift: Zie http://www.bydedebeauty.nl/elleebana-lash-lift

Tinting (verven) wimpers: Heb je blonde/lichte wimperhaartjes, maar zijn extensions een te grote stap? Dan kun je ook je wimpers laten verven met Belmacil. Dit blijft tot 6 weken zichtbaar!


Weetjes:

Evenals je haren en nagels, vernieuwen uw wimpers zichzelf volgens een natuurlijke cyclus. Het verschil ligt in het feit dat wimpers uitvallen wanneer ze een bepaalde leeftijd hebben bereikt. Deze levenscyclus verschilt van persoon tot persoon, maar gemiddeld bedraagt de levensduur van iedere wimper ongeveer 90 dagen. In het voor- en najaar heb je een snellere wisseling doordat je lichaam nieuwe haartjes aanmaakt, ter bescherming van je ogen. In deze periode zul je merken dat je sneller haartjes verliest. Ook bij zwangerschap, bepaalde medicatie, overgang, pubertijd en stress kan het zijn dat je meer haaruitval hebt, dit geld dan ook voor je wimpers!

By DeDe Beauty plaatst GEEN extensions bij dames jonger dan 16 jaar, tussen 16 en 18 jaar alleen met toestemming en toezicht van ouders!

Wij werken met BIS, London Lash Pro en Flawless Lashes. Dit zijn hele mooie, diepzwarte extensions die erg zacht aanvoelen en erg flexibel zijn. De wimperextensions zijn ontwikkeld om de natuurlijke wimpers langer en dikker te maken en zijn gefabriceerd om de natuurlijke wimpers nauwkeurig na te bootsen.

De extensions zijn vervaardigd van een hoogwaardig synthetisch anti-allergisch materiaal met een vollere aanzet aan de basis die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde, precies zoals een natuurlijke wimperhaar. Daar omheen zit een zijde laagje, wat een superieure glans geeft en heel erg zacht aan voelt!

Belangrijk tips voor onderhoud van wimperextensions:

*Maak de wimpers de eerste 24 uur na het zetten van de extensions niet nat!!! Daarna moet je ze goed schoonmaken! Bij gebruik van make-up, dagelijks! Zo voorkom je dat vet en make-up resten zich tussen de extensions ophopen. Daardoor kan de lijmhechting afbreken en de kans op een infectie vergroten! Dit kun je doen door ze te wassen met de lash foam wash. Dus wanneer je ze goed schoon houdt, heb je langer plezier van je extensions en blijven je natuurlijke wimpers gezond!

*Mag ik zonnebanken of naar de sauna met wimperextensions? Geen probleem! Alleen niet in de eerste 24 uur na het zetten van een nieuwe set of refill! Doordat de lijm nog niet goed droog is kan het zijn dat je een reactie krijgt van de dampen en (bij sauna) de lijm weer vloeibaar word en alles aan elkaar plakt!

*Gebruik geen mascara en/of eyeliner! Dit is erg moeilijk te verwijderen en laat een laagje achter op je wimpers wat de hechting niet ten goede komt! Daarnaast een bron van bacterien! Kom altijd met schone ogen naar je afspraak, zodat ik je tijd kan beginnen met opvullen ipv schoonmaken! Dit geld ook voor eyeliner!

*Pas op met zonnebrand, deze zijn vet en door zwemmen en zweten kan dit ongemerkt in de wimpers lopen. Er zijn olievrije zonnebrandcremes!

*De natuurlijke wimper raakt beschadigd als deze met opzet eruit wordt getrokken terwijl de wimperextension eraan vastzit. In dit geval zal er een nieuwe wimper terug groeien.

*Wilt u de wimperextensions voor een langere tijd dan raden wij u aan om elke 2 a 3 weken een refill- behandeling te doen. Zo behoudt u volume en blijven de wimperextensions het mooist.

*Het verwijderen van de wimperextensions doe ik zelf bij u. Tenzij u er niets meer aan wilt laten doen dan zullen de wimpers er van zelf tussen uit vallen.

Ik geef een eerlijk advies of uw wimpers geschikt zijn voor de wimperextensions. Ik plaats de extensions zo goed mogelijk op de natuurlijke wimper zodat deze zo lang mogelijk blijft zitten.

U heeft 7 dagen garantie op de wimperextensions (nieuwe set) na deze tijd betaalt u de prijs van de refill voor uitgevallen extensions! Bij een allergische reactie verwijder ik de extensions kosteloos op zo kort mogelijke termijn, maar aangezien wij (ik en vaak u zelf) dat nooit van te voren kunnen weten, geef ik geen geld terug, mits er een patch-test gedaan is. By DeDe Beauty kan niet aansprakelijk gesteld worden!