Microblading


Dit is de allernieuwste techniek op het gebied van permanente make up, ook wel genoemd: Handmade eyebrows. De tak Microblading is ook onderverdeeld in verschillende technieken: microblading, eyebrow embroidery, shadowing & penseel-techniek. Ik beheers alle 4 de technieken. Diploma’s en portfolio zijn in de studio te vinden.

Bij deze Aziatische manier van pigmenteren wordt een manuele pen gebruikt die bestaat uit ultrafijne, steriele naaldjes achter elkaar op een rij geplaatst. De naalden zijn flinterdun waardoor de haartjes, getekend in de wenkbrauwen, zeer fijn zijn. Fijner dan bij het gebruik van een pmu apparaat of een tatoeëer apparaat. Naaldjes of mesjes klinken al gauw als eng in de oren. Wat vaak verkeerd geïnterpreteerd wordt, er word uiteraard niet in wenkbrauwen gesneden. Met microblading breng je pigment onder de huid aan met een soort van glijdende, vegende beweging (sliding motion). Hierdoor ontstaan flinterdunne krasjes in uw huid, waarin de pigment achterblijft.

Bij het toepassen van Microblading worden de wenkbrauwen voorzien van zeer fijne, dunner dan 1 mm, getatoeëerde haartjes. Deze strokes kunnen een gehele wenkbrauw creëren, een missend stuk wenkbrauw opvullen, of als vervanging dienen van brow make up. Regelmatig ontvangen wij klanten waarbij het begin of het “staartje” van de wenkbrauw mist, de wenkbrauwen zo licht zijn dat zij haast onzichtbaar zijn, klanten die hun wenkbrauwhaar missen, of jarenlang overplukt hebben. Uiteraard wordt tijdens uw intakegesprek bekeken welke vorm van Microblading het best bij u en uw wensen past.
Microblading is voor elke vrouw, man, ongeacht de etnische afkomst, leeftijd, of type huid mogelijk. Deze techniek is ook uiterst geschikt voor alopecia patiënten.

Wanneer je hart- en vaatafwijkingen, hemofilie, diabetes, immuunstoornis, chronische huidziekten hebt of anti-stollingsmiddelen gebruikt word PMU vaak afgeraden. Overleg eerst met je behandelend arts voor goedkeuring.

Wanneer je zwanger bent, borstvoeding geeft of antibiotica slikt is geen PMU behandeling mogelijk!

 

Wij raden aan alvorens de 1e behandeling contact op te nemen met uw huisarts en emla (lidocaine) zalf te bestellen. Deze dient u 45-60 minuten voor u naar ons komt, goed dik op de wenkbrauwen in te smeren.


Wij werken volgens de GGD hygiëne voorschriften en richtlijnen. Ook deze vergunning is te zien in de studio! U kunt altijd controleren of u door een GGD-gecertificeerde salon wordt behandeld via: www.veiligtatoeerenenpiercen.nl

 

Alvorens de eerste behandeling word er een intake en patchtest afgenomen. Dit duurt ongeveer 20 minuten. Bij de intake/patchtest word een aanbetaling gevraagd van €50,-. Deze word in mindering gebracht bij de 1e behandeling.

Prijzen staan onder het kopje; prijslijst 

De meest recente foto's zijn te vinden op instagram en facebook.


Per Februari 2021 is ook PMU eyeliner te boeken!

*Boven (enkel lijntje bovenooglid)

*Winged (lijntje bovenooglid met staartje)

*Deepliner (lijntje incl tussen de wimpers)

*Winged Deepliner (lijntje met staartje incl tussen de wimpers)

*Shaded Deepliner (lijntje met staartje incl tussen de wimpers met smokey oogschaduw effect)

*Onder (enkel onderlijntje)


Qua kleuren staan zwart, donkergrijs, donkerbruin, donkerblauw, Peacock (blauw/groen), paars en Plum (diep rood/paars) tot uw beschikking.